EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

Uusia mahdollisuuksia lipun lunastamiseen Karhun kotiotteluissa. (päivitetty 26.9.2011)

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli
Yleisö on esittänyt toiveita maksuvalikoiman laajentamiseen Karhun kotiotteluissa. Vastaamme huutoon ja tästä kaudesta alkaen lippu on mahdollista lunastaa myös "seteleillä".

Virikeseteli

Uutuutena kaudelle 2011-2012 Kauhajoen Karhu on liittynyt Luottokunnan ylläpitämään virikesetelin käyttöverkostoon. Virikeseteli on joustava ja taloudellinen tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Virikeseteli käy sekä liikuntasetelinä että kulttuurisetelinä, oman valinnan mukaan. Virikeseteli on arvoltaan viisi euroa.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit

Toisena uutuutena kaudelle 2011-2012 Karhu on liittynyt myös Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelien (ent. Kulttuuriseteli) laajaan käyttöverkostoon.

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä työnantajat tukevat yrityksissä henkilöstöjensä hyvinvointia ja kannustavat heitä kulttuuri- ja liikuntaharrastusten pariin. Setelin käyttäjä voi siis valita itse, käyttääkö niitä henkiseen vai ruumiilliseen kulttuuriin. Näin ollen kyseiset Smartumin setelit käyvät tästä kaudesta alkaen maksuvälineenä myös Karhun kotiotteluissa. Yhden setelin arvo on 5 euroa. Tällä hetkellä Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli -verkostoon kuuluu jo yli 4000 kulttuuri- ja liikuntapaikkaa ympäri Suomen.

Tyky-Kuntosetelit käyvät myös

Lisäksi kannattaa huomioida, että myös Tyky-Kuntosetelit käyvät maksuvälineinä otteluissamme. Tyky-Kuntosetelit ovat arvoltaan joko 4 euroa tai 2 euroa. Eriarvoisilla seteleillä pääset maksutilanteessa lähemmäs palveluntarjoajan hintoja. On työnantajasi päätös, tarjotaanko sinulle jompaa kumpaa vai molempia seteleitä. Paikasta riippuen voit maksaa Tyky-Kuntoseteleillä kerta-, sarja- ja kausilippuja. Muistathan, että seteleillä on myös voimassaoloaika.

Voit käyttää virikeseteleitä, Smartumin seteleitä ja Tyky-seteleitä useampia kerrallaan ja/tai maksaa erotuksen muilla maksuvälineillä (esim. käteinen). Seteleistä ei anneta rahaa takaisin.

Linkit, joista löydät lisätietoa:

Virikeseteli
Smartum
Tyky-kuntoseteli

Jokaiselta sivustolta löytyvät myös kaikki palveluihin liittyneet palveluntarjoajat listattuna.


25.08.11
Virikeseteli
Tyky-kuntoseteli
Kommentti (2) Lisää kommentti

22.09.2015 13:56:44 by Martti
Käykö Ticket Mind&Body kortilla maksu ?

20.09.2018 19:40:34 by Ellu
Joko tällä kaudella kelpaa EasyBreak - mobiilipalvelu lipunostoon?

<< < > >>

Kirjaudu