EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

Fanibussi Uuteenkaupunkiin la 13.10.

Uusi Korisliigakausi alkaa sunnuntaina, Ensimmäinen fanibussi...
Uusi Korisliigakausi pyörähtää käytiin tulevana sunnuntaina kello 16.30, kun karhuluolaan saapuu vieraaksi Salon Vilpas. Viime kevään finaaliuusinta takaa varmasti hienon tunnelman!

Salin ovet aukeavat kello 15 ja samalla pyörähtää käyntiin lippukauppa salilla. Pääsylippuja saa ennakkoon myös osoitteesta www.ennakkolippu.com.

Ennen Karhubasket - Vilpas ottelua, nostetaan salin seinälle Karhubasketin mestaruuslippu. Sitä historiallista hetkeä kannattaa tulla seuraamaan.

Ensimmäinen fanireissu järjestetään heti ensimmäiseen vieraotteluun. Se suuntautuu Uuteenkaupunkiin lauantaina 13. päivä lokakuuta.

Matkaan lähdetään kello 13 Ojalan Pakarin takapihalta. Matkan hinta fanclubin jäseniltä on 30 euroa ja ei jäseniltä 35 euroa. Hinta sisältää pääsylipun.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: fanibussi@karhubasket.net tai tekstiviestillä numeroon 044-985 4825 (HUOM! uusi numero!!!!).

Fanclubiin voi liittyä jäseneksi lähettämällä sähköpostia fanclub@karhubasket.net. Sunnuntaina 7.10. Fanclub päivystää koulukeskuksen aulassa, joten jäseksi pääsee myös silloin.

Fanclubin jäsenhinnasto:

35 euroa, sisältää Fanclub t-paidan.

45 euroa, sisältää Fanclub sateenvarjon.

50 euroa, sisältää Fanclub t-paidan ja sateenvarjon.

100 euroa, Fanclub kannatusjäsenmaksu, joka sisältää t-paidan, sateenvarjon ja yhden ilmaisen Fanclub fanireissun.

Fanclubin jäsenet saavat myös 5 euron alennuksen reissuista.

Nyt siis liittymään Fanclubiin ja mukaan mahtaville sekä tunnelmallisille reissuille!
12.10.18
Kommentti (1) Lisää kommentti

09.10.2018 13:43:04 by Pertsa
Fanibussissa on vielä hyvin tilaa, jopa niin hyvin että tällä väkimäärällä emme saa sitä starttaamaan? Nyt äkkiä ilmoittautumaan ja lauantaina tämän kauden ensimmäiselle fanibussi reissulle(kotimaassa...;))!

Kirjaudu