EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

Ninni Salmi vaihtaa joukkuetta

Karhu Basket -kasvatti Ninni Salmi aloittaa ensi syksynä uudessa yliopistossa ja uudessa joukkueessa.
Viimeiset kaksi kautta University of San Franciscon (USF) joukkueessa pelannut kauhajokinen Ninni Salmi jatkaa opintojaan ensi syksynä Northern Illinois yliopistossa. Salmi valmistuu tänä keväänä suoritettuaan bachelor tutkinnon San Franciscossa. Hän jatkaa kohti masters tutkintoa Northern Illinoisissa. Masters tutkinto vastaa Suomessa maisterin tutkintoa.

Salmi on ollut San Franciscossa nyt kolme vuotta, joista hän oli yhden vuoden sivussa peleistä loukkaantumisen vuoksi. Northern Illinois University (NIU) pelaa koripalloa NCAA I-divisioonassa, mutta eri konferenssissa kuin USF. Uusi konferenssi on MAC, joka on rankattu hivenen korkeammalle, kuin WCC, johon San Francisco kuuluu. Kaikkiaan konferensseja on 34 ja joukkueita ykkösdivisioonassa, joka on yliopistourheilun korkein taso, on 350 kappaletta.

Ninni itse odottaa innolla uutta kautta uudessa joukkueessa ja teki päätöksen siirtymisestä käytyään vierailulla tutustumassa joukkueeseen ja urheilun olosuhteisiin DeKalbin kaupungissa Illinoisissa. Joukkue, valmentajat ja olosuhteet vakuuttivat ja siksi päätös oli pelaajan mukaan helppo tehdä. Ninnillä on vielä kaksi vuotta edustuskelpoisuutta jäljellä.

Suomen koripalloliiton tiedote asiasta: Basket.fi

Yliopiston tiedote asiasta: Niuhuskies.com
08.05.18
Kommentti (0) Lisää kommentti

Kirjaudu