EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

KarhuKobrat voittoon Salossa

A-poikien divarin runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. Seuraava ottelu ensi sunnuntaina Kauhajoella...
KarhuKobrien A-poikien valtakunnallissa divarissa pelaava joukkue haki viime sunnuntaina voiton Salosta. KarhuKobrat johtavat divaria, kun runkosarjaa on pelaamatta kolme ottelua.

Vilpas piti sunnuntain ottelussa johtopaikkaa aina ensimmäisen kympin loppupuolelle saakka. Parin riiston jälkeen vieraat nousivat kolmosella 25-27 johtoon, vain 40 sekuntia ennen kympin päätöstä. Vilpas kuittasi tuon kolmosella, mutta viime hetken kakkosella KarhuKobrat johtivat 28-29, kun neljännes päättyi.

Toisella neljänneksellä KarhuKobrat ottivat pelin hallintaan. Kympin puolivälin jälkeen vieraat nappasivat 0-11 jakson ja kasvatti johtoaseman numeroihin 38-50. Puoliajalla lukemat olivat 42-54.

Kolmannella kympillä Vilpas yritti kaventaa eroa ja neljänneksen puolivälissä ero kaventuikin neljään pisteeseen 10-2 jaksolla. KarhuKobrat kokosi rivinsä ja viimeiselle neljännekselle lähdettin lukemista 65-74.

Päätösneljänneksen alussa vieraat kasvattivat eron 15 pisteeseen. Vilpas tuli iskuetäisyydelle 9-0 jaksolla, mutta tuon lähemmäksi isännät eivät enää päässeet. Summerin soidessa tulostaululla olivat KarhuKobrien voittoa kertovat lukemat 79-92.

KarhuKobrat hävisivät levypallot 47-36, mutta Vilppaan 15 menetystä käänsivät ottelun vieraille. KarhuKobrille menetyksiä tuli vain kuusi kappaletta. Vieraat heittivät kolmoset 41 proserntin tarkkuudella (Vilpas 31 %) ja kun kakkosetkin osuivat hyvällä 52 prosentin tarkkuudella (Vilpas 51 %), oli voitto selviö. Ainoastaan vapareissa oli toivomisen varaa, sillä 20 vapaaheitosta sisään meni 13 kappaletta, prosentin ollessa 65.

KarhuKobrat johtavat edelleen divarin runkosarjaa, kun joukkueella on kolme ottelua pelaamatta. Seuraava ottelu pelataan ensi sunnuntaina eli 18. päivä Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa kello 12. Vieraaksi saapuu Helsinki Rocks.

KarhuKobrien saldo on 15 pelatun ottelun jälkeen 12 voittoa/3 tappiota. Runkosarjan voittoa tavoittelevat myös Honka (11/4) ja MuKi (10/4). Myös Pyrinnöllä (10/5) on vielä sanansa sanottavana. Runkosarjan ykkönen järjestää lopputurnauksen, joten KarhuKobrilla riittää panosta jokaiseen jäljellä olevaan otteluun.

Runkosarja huipentuu huhtikuun alussa, kun KarhuKobrat kohtaavat Lapualla 7. päivä Lappeenrannan NMKY:n ja sunnuntaina todennäköisesti ratkaistaan runkosarjan voitto Kauhajoen liikuntahallissa, kun MuKi saapuu kylääm.
13.03.18
Kommentti (0) Lisää kommentti

<< < > >>

Kirjaudu