EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

KarhuKobrat jatkaa 19-vuotiaiden divaria puhtaalla pelillä

(kuva: Erkki Hautaviita)
Karhubasketin ja Lapuan Kobrien yhteisjoukkue KarhuKobrat ovat edenneet 19-vuotiaiden divarissa voitosta voittoon. Joukkue johtaa divaria puhtaalla pelillä, sillä viidestä pelistä on tullut viisi voittoa.

Edellisessä ottelussa KarhuKobrat voittivat Tampereen Pyrinnön Kauhajoella pelatussa ottelussa 100?86 (50?41).
Pyrinnön peliä vaikeuttivat alussa menetykset ja KarhuKobrat pääsivät runsaassa kahdessa minuutissa 10-4 johtoasemaan. Vieraat hakivat hyvin hyökkäyslevypalloja ja pääsivät niillä peliin mukaan. Kaksi onnistunutta kolmosta siivittivät KarhuKobrat 20?11 johtoasemaan ja Pyrintö siirtyi kokoamaan rivejään aikalisälle. Sen jälkeen isännät kasvattivat johtoaseman yli 10 pisteen, ennen kuin vieraat kavensivat ja toiselle kympille lähdettiin lukemista 24?18.

Toisen neljänneksen alussa KarhuKobrat jatkoivat hallintaa. Kympin puolivälissä Pyrintö tuli kolmosella neljän pisteen etäisyydelle, isännät venyttivät sen jälkeen eron taas yli 10 pisteen. Puoli minuuttia ennen taukoa ero oli 14 pistettä, mutta Pyrintö teki viisi pistettä putkeen ja puoliajalle lähdettiin lukemissa 50?41.

Kolmannella neljänneksellä mentiin pitkälti isäntien komennossa, ennen kuin Pyrinnön 0-7 putki kavensi tilanteeksi 63?60. Ero kaventui vielä kahteen, kunnes KarhuKobrat veivät viimeiset pari minuuttia 6-0 ja pääsivät 72?64 johdossa päätöskympille.

Nopeasti isännät venyttivät eron 10 pisteeseen. Neljänneksen puolivälissä vieraiden taistelutahto loppui ja isännät kasvattivat tarkalla heittopelillä eron 17 pisteeseen. Lopussa ero hieman kaventui ja loppulukemat kirjattiin 100?86.

KarhuKobrat olivat tarkempia pelitilanneheitoissa. Isännät upottivat kakkoset 59 prosentin ja kolmoset 26 prosentin tarkkuudella (Pyrintö 2p 55 %, 3p 21 %). Suurempi ero nähtiin vapareissa, sillä KarhuKobrat upottivat ne 71 prosentin tarkkuudella, kun taas vieraiden prosentti jäi 22 yrityksellä vain 36 prosenttiin. KarhuKobrat veivät myös levypallot 52?47 ja syöttöjä joukkueelle tilastoitiin 16 kappaletta.

? Ensimmäinen puoliaika oli enemmän pelailua kuin pelaamista, mistä kertoi Pyrinnön 11 hyökkäyslevypalloa, KarhuKobrien valmentaja Kimmo Ylipeltola kertasi peliä. ? Viimeisellä kympillä peli toimi ja saimme puserrettua kauden viidennen voiton.

KarhuKobrat jatkavat divari ensi viikonloppuna, kun se kohtaa lauantaina sarjakakkosen MuKi 2:sen vieraissa. Panoksena lauantain kamppailussa on sarjan kärkipaikka.
06.12.17
(kuva: Erkki Hautaviita)
(kuva: Erkki Hautaviita)
Kommentti (0) Lisää kommentti

Kirjaudu