EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

Karhubasketille tappio Kouvolassa

Karhubasket lähti keskiviikkona haastamaan Korisliigan kärjessä olevaa Kouvoja. Lähtökohdat vieraspeliin eivät olleet parhaat. Pelipäivän aamuna selvisi, että Samuli Vanttaja ei pystyisi pelaamaan alaraajavamman takia. Myös Stephen Maxwellin ja kapteeni Bojan Sarcevicin pelaaminen oli vammojen takia epävarmaa. Sarcevic saatiin parsittua kasaan, mutta Maxwell joutui seuraamaan ottelua siviilit päällä. Vanttaja on lähdössä vielä tällä viikolla jatkotutkimuksiin.

Ottelun alussa Kouvot hyödynsi kokoylivoimaa. Ville Kauniston (15/9/3) johdolla Kouvot marssi korille ja pääsivät nostamaan helppoja koreja. Karhubasketin hyökkäyspelaaminen ei sujunut ja nopeasti Kouvot kasvattivat eron yli 10 pisteen. Karhubasket oli avauspisteiden jälkeen miltei kuusi minuuttia ilman pisteitä. Ensimmäisen kympin jälkeen oltiin lukemissa 22-8.
Toisella kympillä Marcus Allen (23/8) ja Henri Kantonen (7/1/2) toivat lisäenergiaa penkiltä ja Karhubasket sai hyökkäyspelaamisen toimimaan. Myös Flenard Whitfield (18/9/3) punnersi hyökkäyskorin läheisyydessä vahvasti. Toinen neljännes pelattiin läpi pistein 25?25, joten tauolla oltiin lukemissa 47?33.

Kolmannen kympin aluksi isännät olivat ratkaisemassa peliä lopullisesti. Thomas Gipson (16/13), Kaunisto ja takamies Tuomas Hirvonen (17/2/7) kasvattivat eron 19 pisteeseen. Neljänneksen puolivälissä vieraat olivat kutistaneet eron yhdeksään pisteeseen Allenin korien jälkeen. Karhubasket siirtyi myös paikkapuolustukseen, joka sai Kouvojen hyökkäyspelin yskimään. Jyri Lehtosen aikalisällä Kouvojen peliin tuli uutta eloa, joten viimeiselle neljännekselle siirryttiin lukemista 64?51.

Viimeisellä kympillä Karhubasket jaksoi kiriä eroa kiinni. Kouvot tyytyivät kolmosiin tai pitkiin kakkosiin, jotka kolisivat raudoissa. Marcus Allenin korilla oltiin lukemissa 66?60 jo ennen kympin puoliväliä. Kapealla rosterilla liikkeillä olleelta Karhubasketilta loppui sitten bensa koneesta ja pelaajat ottivat hankalia ratkaisuja. James Sinclairin (12/7) johdolla Kouvot veivät viimeiset kuusi minuuttia 17-6 ja nappasivat sarjapisteet numeroin 83?66.

Karhubasketin kokoonpano tuotti entistä enemmän ongelmia hyökkäyspäähän. Kahden pelaajan puuttuminen näkyi ja väsyneenä yksilöratkaisut korostuivat entisestää. Allen oli ainoa pelaaja, jolla +/-tilasto oli positiivinen. Kun pallo ei liikkunut ja pelaajiltakin puuttui ymmärrettävästi liikettä, ei kaarelle saatu heittopaikkoja. Kolmoset upposivat 16 prosentin tarkkuudella (Kouvot 32 %). Toivoa sopii, että lisäpelaajia saadaan kokoonpanoon ennen lauantaita.

? Ensimmäinen jakso oli meiltä huonoa tekemistä nimenomaan hyökkäyspäässä, Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso jutteli pelin jälkeen. ? Pallo eivätkä pelaajat liikkuneet. ? Lopussa pääsimme kuuden pisteen päähän kovan taistelun jälkeen, mutta meille tuli 2-3 pakotettua heittoa. ? Teimme heikkoja valintoja ja Kouvot pääsi tekemään koreja. ? Peli oli tämän jälkeen käytännössä ohi. ? Emme saaneet enää aikaiseksi seuraavaa rypistystä. ? Ajoittain olimme ihan hyviä molemmissa päissä kenttää.

Karhubasket jatkaa Korisliigaa lauantaina, jolloin on vuorossa kotiluolassa kauden ensimmäinen paikallispeli. Lapuan Kobrat luikertelevat Kauhajoelle ja peli alkaa koulukeskuksessa kello 17.
11.10.17
Kommentti (0) Lisää kommentti

<< < > >>

Yhteistyökumppanit:

Kirjaudu