EtusivuUutiset Joukkue Info Pelit ja tulokset Keskustelu Juniorit FanitRSS

Karhu Basket - Uutiset

Takaisin

Karhubasket voitti ensimmäisen harjoitusottelun

Harjoitusturnaus jatkuu lauantaina kello 14.30. Karhubasket pelaa kello 16.45...
Karhubasket avasi koripallokauden 2017-2018 kotiluolassaan perjantaina. Karhubasket isännöi harjoitusturnausta, jossa pelaavat myös Ruotsin viime kauden mestari BC Luleå, Suomen Korisliigan voittanut Joensuun Kataja ja Jämtland.

Karhubasket oli askeleen edellä koko ottelun. Alussa Jämtland pysyi mukana, mutta kun Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso vaihtoi Marcus Allenin kentälle, alkoi eroa syntyä. Allen pussitti ensimmäisellä jaksolla 17 pistettä, jotka syntyivät 70 prosentin tarkkuudella. Koko ottelussa Allen pussitti 26 pistettä ja napsi 6 levypalloa. Karhubasket johti ensimmäisen kympin jälkeen 18-15 ja tauolla 45-24.

Tauon jälkeen isännät jatkoivat siitä, mihin avauspuolikkaalla jäivät. Nopea kotijoukkue pääsi marssimaan helposti korille ja pisteet syntyivät hyvillä prosenteilla. 17 kolmosta osuivat 41 prosentin tarkkuudella ja kakkoset upposivat 65 prosentilla. Ainoastaan vapareissa on parannettavaa, sillä ne upposivat 68 prosentin tarkkuudella.

Allenin lisäksi myös Stephen Maxwell (22/12), Joonas Lehtoranta (13/4/3), Flenard Whitfield (12/3) ja Fuquan Edwin (10/4/4) pääsivät yli 10 pisteen. Loppunumerot kirjattiin Karhubasketin eduksi 92-58.

Jämtlandin tehomiehet olivat 15 pistettä heittänyt Brandon Taylor ja 11 pistettä tehnyt Jaan Puidet.

Karhubasket kohtaa lauantaina BC Luleån kello 16.45 alkavassa ottelussa. Lauantain ensimmäisessä ottelussa kello 14.30 kohtaavat Joensuun Kataja ja Jämtland.

Perjantain ensimmäisessä kamppailussa kohtasi kaksi viime kauden mestaria. Ruotsin mestari Luleå oli lopulta parempi pistein 83-77 (42-36).

Ottelun alussa Luleå repi eroa, mutta joensuulaiset kavensivat puoliaikaan mennessä eron kuuteen pisteeseen. Toisen puoliajan alussa ruotsalaiset venyttivät taas eroa, mutta Kataja hiipi takaisin peliin viimeisellä kympillä.

Katajan tehokkain oli 16 pistettä pussittanut Alex Mazzette. Wesley Saunders (13/9) ja Mathen Hezekiah (12/7) pääsivät myös yli 10 pisteen. Luleån tehokkain oli takamies Brandon Rozzel 19 pisteellä.

Karhubasketin ja Luleån ottelun jälkeen on Pub Janoiseen Leipuriin rakennettu Sudenpesä, jossa voi hyvässä tunnelmassa seurata Susijengin EM-kisojen pudotuspeliottelua Italiaa vastaan.
09.09.17
Kommentti (0) Lisää kommentti

Yhteistyökumppanit:

Kirjaudu